Ολυμπιακός Β'-Προοδευτική 1-0: Ο Χρυσόπουλος έδωσε τη λύση

Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 1-0 της Προοδευτικής στον Ρέντη.

Ολυμπιακός Β'-Προοδευτική 1-0: Ο Χρυσόπουλος έδωσε τη λύση

Ο Ολυμπιακός Β' πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με σκορ 1-0 της Προοδευτικής για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Πειραιά μετά από αυτή τη νίκη έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Προοδευτική παρέμεινε στους έξι. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο 4' με τον Μαυρουδή και στο 6' με τον Μαρίνο έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28' με τον Χρυσόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από πολύ καλή σέντρα του Κωστή.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Οκκά ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά στο 56' το φάουλ του Κωστή σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Λάιντνερ (81′ Κεραμιδάς), Μπα (61′ Καράκουτης), Καλογερόπουλος, Νταμπό (81′ Λιάτσος), Μαυρουδής, Μαρίνος (75′ Αργυρίου), Βοΐλης (81′ Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Προοδευτική: Καραργύρης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Φαζός, Πάβλας, Τζανουλίνος (53′ Σινγκ), Αγγελόπουλος (83′ Νομικός), Μεγαρίτης (75′ Πίσσας), Ευθυμίου (83′ Γκαργκαλατζίδης), Λαζαρίδης (53′ Γιόβιτς), Γιαννιτσάνης.