Καλαμάτα – Ηρόδοτος 2-0: «Μαύρη θύελλα» στην Παραλία

Η Καλαμάτα ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς επικράτησε εύκολα του Ηρόδοτου, με 2-0 στην Παραλία

Καλαμάτα – Ηρόδοτος 2-0: «Μαύρη θύελλα» στην Παραλία

Φαβορί για την άνοδο στην Super League λογίζεται η Καλαμάτα και φρόντισε να τπο δείξει από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν. Στην πρεμιέρα που έγινε στο γήπεδο της Παραλίας ήταν κυραιρχική, και επικράτησε εύκολα και δίκαια του Ηρόδοτου με 2-0.

Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχαν ο Πασάς στο 18’ και ο Ρόβας στο 59’. Επιπλέον, έχασε πέναλτι για την «μαύρη θύελλα» ο Βασιλόγιαννης στο 35’ (απέκρουσε ο Κρόστα), ενώ είχε δοκάρι ο Μπόρχες στο 70’. Από την άλλη πλευρά, πολύ αδύναμη για αυτό το επίπεδο η ομάδα από την Νέα Αλικαρνασσό, αμύνθηκε μαζικά για να διατηρήσει χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά (80′ Καραγκούνης), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (80′ Ματέους), Αναστασόπουλος (53′ Μπενίτεζ), Μπόρχες (80′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Βασιλόγιαννης (67′ Αρναρέλλης), Πασάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος (79′ Γκίνη), Σαρρής (42′ λ.τ Ζιώγας), Μακρυδάκης, Μασάδο (79′ Μπράβο), Σουρνάκης, Βρεττός (67′ Πλιάτσικας), Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο (79′ Γαλεάδης).