Επίσημο: Στον Πανσερραϊκό ο Θυμιάνης

Ο Κώστας Θυμιάνης υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό.

Επίσημο: Στον Πανσερραϊκό ο Θυμιάνης

Παίκτης του Πανσερραϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Θυμιάνης. Υπέγραψε και ανακοινώσεις ο 21χρονος άσος.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Kωνσταντίνο Θυμιάνη. Ο 21χρονος, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2001 στην Πτολεμαΐδα, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχοντας τη δυνατότητα όμως να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως πλάγιος μπακ. Ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία από τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και σε ηλικία μόλις 14 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Το 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Super League.

Στον Α.Ο Ξάνθης παρέμεινε μέχρι και τον Ιούνιο, καταγράφοντας συνολικά 74 συμμετοχές και 3 γκολ και όντας ο πιο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-22 αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 2, ενώ είναι διεθνής και μεταξύ των αρχηγών της Εθνικής Ελπίδων, έχοντας καταγράψει 24 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».