ΠΑΟΚ Β’ – Βέροια 5-1: Φιλικός θρίαμβος του «δικεφάλου του βορρά» στην Σουρωτή

Ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν εξαιρετικός στο φιλικό ματς κόντρα στην Βέροια και θριάμβευσε με 5-1 στο γήπεδο της Σουρωτής

ΠΑΟΚ Β’ – Βέροια 5-1: Φιλικός θρίαμβος του «δικεφάλου του βορρά» στην Σουρωτή

Σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Β’ στο φιλικό ματς με την Βέροια που διεξήχθη στο γήπεδο της Σουρωτής. Ο μικρός «δικέφαλος» θριάμβευσε (5-1) κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσει και στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ Β’ πέτυχαν ο Αντρέ Ρικάρντο στο 6’, ο Ζήλος στο 45’, ο Γκορντεζιάνι στο 71’ και στο 89’ και ο Πανίδης στο 84’. Για την ομάδα της Ημαθίας που προβληματίζει με την ως τώρα παρουσία της στα φιλικά προετοιμασίας ισοφάρισε προσωρινά ο Ιωάννου στο 45’.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Ζήλος, Μοριχέλι, Κιτσάκης, Μανωλιούδης, Δαρέλας, Μελετίδης, Γκουαγκλιάτα, Αντρέ Ρικάρντο, Μπράντοβιτς, Κούτσιας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Φασίδης, Ρουμιάτσεφ, Χατζηστραβός, Κώττας, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Κουλούρης, Σπυρίδης, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι, Τσίκος, Τασιούρας, Πανίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος (58’ Βενετικίδης), Ντουμάνης (90’ Τασιόπουλος), Περδίκης (70’ Μουχάλης), Μαραγκός (81’ Παπατζίκος), Στίκας (81’ Σταμπολίδης), Μπλέτας, Μασούρας (46’ Δεμηρτζόγλου), Ορφανίδης (56’ Γιαγτζίδης), Μπουόλι (81’ Τσέας), Ιωάννου (46’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας (58’ Μπελεβώνης).