Ηρόδοτος: Ο Στάθης Σταθόπουλος νέος προπονητής στην ομάδα του Ηρακλείου

Ο 63χρονος προπονητής Στάθης Σταθόπουλος επανέρχεται έπειτα από 2,5 χρόνια στους πάγκους, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Ηρόδοτου

Ηρόδοτος: Ο Στάθης Σταθόπουλος νέος προπονητής στην ομάδα του Ηρακλείου

Αλλαγή σελίδας έλαβε χώρα στην τεχνική ηγεσία του Ηρόδοτου, όπου τη θέση του Βασίλη Βούζα που αποχώρησε, ανέλαβε ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο 63χρονος κόουτς με το πλούσιο βιογραφικό και την εμπειρία εργασίας σε πάγκους συλλόγων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας καλείται να φορέσει έπειτα από μεγάλο διάστημα απραξίας ξανά την φόρμα του.

Από τον Νοέμβριο του 2019, οπότε αποχώρησε από τον ΑΟ Υπάτου στην Γ’ Εθνική δεν έχει εργαστεί ο Σταθόπουλος, ο οποίος πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τους επιτελείς των Κρητικών και επιστρέφει στη δράση. Οι υπογραφές έπεσαν στα γραφεία της ΠΑΕ και η διοίκηση του Ηρόδοτου γνωστοποίησε τη συμφωνία με την σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Στάθη Σταθόπουλο, ξεκινώντας έτσι με τους καλύτερους οιωνούς τις κινήσεις για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Ηροδότου ! Ο κ. Σταθόπουλος διαθέτει ένα γεμάτο βιογραφικό καθώς έχει θητεύσει σε πολλές ιστορικές ομάδες της χώρας μας όπως ο Αθηναϊκός, ο Λεβαδειακός, ο Εθνικός Πειραιώς, ο Πανελευσινιακός, ο Ακράτητος, ο Εθνικός Αστέρας, ο Παναιτωλικός, η Καλλιθέα, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Θρασύβουλος, η Παναχαϊκή».