Super League 2: Έρχονται… καθυστερήσεις

Η επικείμενη καταγγελία του Καραϊσκάκη Άρτας για απόπειρα δωροδοκίας θα οδηγήσει πιθανότατα σε παράταση την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 2 

Super League 2: Έρχονται… καθυστερήσεις

Μεγάλη προσπάθεια έγινε από την διοργανώτρια αρχή Ένωση Α2/Β’ Εθνικής σε ό, τι έχει να κάνει με την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο προγραμματισμός για φινάλε την 1η Μαΐου είχε θετικό πρόσημο, αφού έστω και με μεγάλη καταπόνηση παικτών και ομάδων που αγωνίζονταν αδιάκοπα Τετάρτη-Κυριακή εν τέλει το πλάνο ευοδώθηκε.

Φυσικά, επειδή αναφερόμαστε στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος που σπάνια αρχίζει και τελειώνει ομαλά, προκύπτει και πάλι λόγος που πιθανότατα θα πάει πίσω την επικύρωση της βαθμολογίας, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις υποβιβασμού στον νότιο όμιλο. Η επικείμενη καταγγελία του Καραϊσκάκη Άρτας για απόπειρα δωροδοκίας από ανταγωνιστική ομάδα (δίχως, ακόμα, να την κατονομάζουν), είναι βέβαιο πως θα τρενάρει τις σχετικές διαδικασίες.

Τουλάχιστον υπάρχει η δυνατότητα από την διοργανώτρια αρχή ώστε να επικυρώσει μερικώς τις βαθμολογίες, οπότε θα προχωρήσει η διαδικασία των μπαράζ ανόδου ανάμεσα στους πρωταθλητές των δύο ομίλων. Εκεί που θα προκύψει αναπόφευκτα κώλυμα είναι στις θέσεις των ομάδων που θα υποβιβαστούν, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την καταγγελία των Αρτινών.