Ολυμπιακός Β’ - Πιερικός 3-0: Εμφατική επιστροφή στις νίκες με Μαρίνο, Κωστή και Αλγκασίμ Μπα (hl)

Μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε με 3-0 του Πιερικού στον Ρέντη για την 28η αγωνιστική.

Ολυμπιακός Β’ - Πιερικός 3-0: Εμφατική επιστροφή στις νίκες με Μαρίνο, Κωστή και Αλγκασίμ Μπα (hl)

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για τον Ολυμπιακό Β’. Μετά από πέντε ανεπιτυχή συνεχόμενα αποτελέσματα στη Super League 2 (4 ήττες, 1 ισοπαλία), η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα επανήλθε στα τρίποντα επικρατώντας με 3-0 του Πιερικού στον Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν τρεις προειδοποιητικές βολές στους Κατερινιώτες με τους Βοϊλη (5’, 15’) και Μαρίνο (8’), μέχρι που ήρθε ένα μακρινό σουτ του Μπαγκαλιάνη και μία ασταθής απόκρουση του Τζήμα που έδωσε την ευκαιρία στον Μαρίνο να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 19’ για το 1-0.

Στο 21’ ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τζολάκης είπε «όχι» στο χτύπημα του Χαρτσιά. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού φώναξε ξανά «παρών» σε σουτ του Ζαφειράκη στο 31’.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες ακολούθησαν τη «συνταγή» του πρώτου ημιχρόνου, καθώς βγήκαν με το πόδι στο γκάζι από τα αποδυτήρια. Αυτή τη φορά μάλιστα κατάφεραν να διπλασιάσουν γρήγορα τα τέρματά τους στο 50’, όταν μετά από γύρισμα του Κίτσου και άστοχη έξοδο του Τζήμα, ο Κωστή με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0. Στο 57’ ο Μαρίνος θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά ο Τζήμας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού Β’. O Πιερικός θα μπορούσε να μειώσει στο σκορ στο 88’, όμως το σουτ του Εγκμπουέλε έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 91', με τον Νταμπό να κάνει το γύρισμα στον Αλγκασίμ Μπα και ο Αφρικανός επιθετικός από κοντά να σημειώνει το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού Β'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Καρμπόβνικ (75’ Ντόι), Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Σουρλής (9’ λ.τρ. Νταμπό), Μαρίνος, Τσέλιος (46’ Κωστή), Βοϊλης, Πινακάς (69’ Αλγκασίμ Μπα).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας, Τοπαλίδης (76’ Ζούρκος), Παντελιάδης, Κριμιτζάς (71’ Καρανάτσιος), Ίτσιος, Χαρτσιάς (71’ Εγκμπουέλε), Μπουόλι, Ζαφειράκης, Κουκόλης, Παπαδόπουλος, Τόσκας.

Η ταυτότητα της 28ης αγωνιστικής
Α’ όμιλος
Σάββατο 2/4
Ολυμπιακός Β’ – Πιερικός 3-0 (19’ Μαρίνος, 50’Κωστή, 91' Μπα)
Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου 1-2 (76’ Σιαφά-27’ Κάσσος, 45’ Τσουκαλάς)
ΠΑΟΚ Β’ – Αλμωπός Αριδαίας 0-1 (8’ Ρόβας)
Κυριακή 3/4 (14.45)
Ηρακλής – Απόλλων Πόντου
Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη
Τρίκαλα – Καβάλα
Κυριακή 3/4 (17.00)
ΑΕΛ – Θεσπρωτός
Ρεπό: Βέροια

Β’ Όμιλος
Σάββατο 2/4
ΟΦ Ιεράπετρας – Παναθηναϊκός Β’ 2-0 (12’ Μεσιδόρο, 79’ Βουό)
Αιγάλεω – ΑΕΚ Β’ (17.00-ΕΡΤ 3)
Κυριακή 3/4 (14.45)
Καλλιθέα – Καλαμάτα
Λεβαδειακός – Επισκοπή
Ηρόδοτος – Κηφισιά
Ζάκυνθος – Καραϊσκάκης Αρτας
Χανιά – Εργοτέλης
Διαγόρας Ρόδου – Αστέρας Βλαχιώτη
Ρεπό: Ρόδος