Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη 1-0: Λύτρωση για τους Θεσσαλούς με γκολ του Βερνάρδου στο 90’

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε της Ξάνθης (1-0) στο 90’ με γκολ του Βερνάρδου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στη Super League 2

Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη 1-0: Λύτρωση για τους Θεσσαλούς με γκολ του Βερνάρδου στο 90’

Τρίποντο χρυσάφι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη κατέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου (1-0). Οι Θεσσαλοί καίγονταν για την νίκη στη μάχη που δίνουν για να κρατηθούν στην κατηγορία και την πήραν χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Βερνάρδος (90’).

Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη επιβεβαίωσε την πτωτική πορεία που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, παρέμεινε για έκτο συνεχόμενο ματς δίχως νίκη και έχει επί της ουσίας τεθεί νοκ άουτ από την διεκδίκησης της πρωτιάς στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Κόλα (70′ Κότος), Μανγκά (55′ Μαρκοπουλιώτης), Ντος Σάντος (70′ Γκαργκαλατζίδης), Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Βερνάρδος (94′ Παπακώστας), Κουντουριώτης (46′ Σιαφά), Ξύδας.

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μιχαήλ (81′ λ.τ Μπάτζιος), Γκάβριτς (63′ Τσιλιγγίρης), Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Αλί Μπαμπά, Γκινσάρι, Παπάζογλου, Δόρης.