ΠΑΟΚ Β': Με Κούτσια στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β' για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και το τεχνικό επιτελείο συμπεριέλαβε σε αυτήν και τον Κούτσια.

ΠΑΟΚ Β': Με Κούτσια στη Λάρισα

Τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΛ αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/1) ο ΠΑΟΚ Β'. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 στο γήπεδο Αλκαζάρ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β' ολοκλήρωσε την προπόνηση του στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και αναχώρησε για τη Λάρισα. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν υπολογίζει τον Γιώργο Κουλούρη, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Εκτός παραμένει και ο Μπράντονιτς, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Εκτός είναι ο Ουεντραόγκο, ο οποίος απουσιάζει στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β' έχουν συμπεριληφθεί οι: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης και Κούτσιας.