Πιερικός - Ολυμπιακός Β’ 1-2: Πρώτο διπλό με σόου Σαπουντζή για τα παιδιά του Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός Β’ με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σαπουντζή, πήρε το πρώτο του διπλό στη Super League 2, επικρατώντας με 2-1 του Πιερικού στην Κατερίνη.

Πιερικός - Ολυμπιακός Β’ 1-2: Πρώτο διπλό με σόου Σαπουντζή για τα παιδιά του Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός Β’ πέρασε νικηφόρα από την Κατερίνη, επικρατώντας με 2-1 του Πιερικού. Ήταν το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα της Super League 2 μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Τα γκολ της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα πέτυχε ο Σαπουντζής στο 5’ και στο 59’. Ο Πιερικός που είχε δύο δοκάρια με τους Κανούλα (28’) και Εμπουσί (57’), κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Μπουόλι.

Με κίτρινη κάρτα παρατήρησε ο διαιτητής Μπεκιάρης (Καρδίτσας) τους Γκαγιέγο, Ίτσιο, Εμπουσί (Πιερικός) και Στουρνάρα (Ολυμπιακός Β’).

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γαλάνης, Τοπαλίδης (76’ Μηλιώτης), Χαρτσιάς, Τόσκας, Γκαγιέγο (76’ Μπουολί), Εμπουσί, Σουντάρ, Κανούλας, Χαντζάρας, Β. Παπαδόπουλος, Ίτσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (84’ Κεραμίδας), Μαρίνος (84’ Ιμπαγάσα), Ντόη (54’ Νικόλης), Κωστή (70’ Λιάτσος), Πινακάς (70’ Βοΐλης).