Super League 2: Προς αναβολή ο αγώνας Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας Ρόδου

Έπειτα από το ματς της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2/1) που αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, προς αναβολή βαίνει και η συνάντηση του Αστέρα Βλαχιώτη με τον Διαγόρα Ρόδου (5/1-15.00) για την 11η αγωνιστική στη Super League 2

Super League 2: Προς αναβολή ο αγώνας Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας Ρόδου

Το νέο κύμα κορονοϊού κάνει την ζωή δύσκολη στις ομάδες της Super League 2, που αδυνατούν να συγκρατήσουν τα κρούσματα στις τάξεις τους κάτω από το επιθυμητό όριο των πετά ποδοσφαιριστών. Ήδη αναβλήθηκε για δεύτερη φορά φέτος το ματς της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2/1), ενώ θεωρείται βέβαιη μία ακόμα αναβολή που αφορά στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής (5/1).

Ο λόγος για το παιχνίδι του Αστέρα Βλαχιώτη με τον Διαγόρα Ρόδου (5/1-15.00), από τη στιγμή που στις τάξεις των Νησιωτών έχει καταγραφεί πλήθος κρουσμάτων που αφορούν σύμφωνα με πληροφορίες σε διψήφιο αριθμό παικτών. Ήδη έχουν διακοπεί και οι προπονήσεις στον Διαγόρα προκειμένου να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η διασπορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για να πραγματοποιηθούν τα επαναληπτικά τεστ πριν από την επόμενη Τετάρτη, ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα στη Σπάρτη και έτσι αναμένεται την Δευτέρα (3/1) η διοργανώτρια αρχή Ένωση Α2/Β’ Εθνικής να ανακοινώσει επίσημα την αναβολή του ματς.