Ολυμπιακός Βόλου: Αποδεσμεύθηκαν τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές

Ξεκαθάρισμα λαμβάνει χώρα στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, όπου ήδη τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές αποδεσμεύτηκαν από το έμψυχο δυναμικό

Ολυμπιακός Βόλου: Αποδεσμεύθηκαν τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές

Η αρνητική πορεία που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα υποχρεώνει τους υπεύθυνους των ερυθρόλευκων να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις. Οι πρώτοι που πληρώνουν το μάρμαρο για την αρνητική εικόνα των Θεσσαλών είναι οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι αν και είχαν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο έμψυχο δυναμικό δεν κατάφεραν να κάνουν την διαφορά στο πρώτο σκέλος της σεζόν.

Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός Φίλιπ Χάσεκ, ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος Ντουάρτε Βαλέντε και ο Μαυροβούνιος στράικερ Βέλικο Μπάτροβιτς κλήθηκαν από την διοίκηση και έλυσαν πρόωρα τα συμβόλαιά τους που ολοκληρώνονταν τιο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει και συνέχεια στις αποχωρήσεις, καθώς συνεχίζεται η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, με βάση τα πεπραγμένα στις πρώτες εννιά αγωνιστικές της σεζόν.

Λόγο σε αυτήν την κατεύθυνση θα έχει και ο Ισπανός κόουτς Μανουέλ Βαγιέχο, μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου. Ανάλογα με το ποιοι και πόσοι παίκτες φύγουν από τον Βόλο θα γίνουν αντίστοιχες κινήσεις για να καλυφθούν τα κενά τους και να μπορέσει ο Ολυμπιακός να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.