Τσαλίκης: «Ξάνθη για Super League 1»

Ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης, παρουσιάζεται βέβαιος για την άνοδο της ομάδας της Θράκης στη Super League 1

Τσαλίκης: «Ξάνθη για Super League 1»

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League 2 να αναβάλλεται για μία ακόμα εβδομάδα και να δίνεται νέα ημερομηνία έναρξης η 6/11, αλλά οι ομάδες είναι πανέτοιμες για να ξεκινήσουν διεκδικώντας τους στόχους τους στη νέα σεζόν. Στα πλαίσια αυτά, ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης, εκφράζει την βεβαιότητά του πως η ομάδα της Θράκης θα πρωταγωνιστήσει και θα πάρει την άνοδο στην Super League 1:

«Μετά από τέσσερις μήνες προετοιμασίας περιμένουμε να δούμε σε ποια κατάσταση είμαστε στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η θέση της Ξάνθης βεβαίως είναι στην μεγάλη κατηγορία. Με χαμηλά to βλέμμα, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πέρυσι έγιναν λάθη, ενδεχομένως να γίνουν και φέτος, αλλά πρέπει να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε. Δεν μπορείς να μην κάνεις λάθη, το βασικό είναι να παραμείνουν ελεγχόμενα. Ζητούμενο για εμάς είναι να πετύχουμε τους στόχους μας και να γυρίσουμε στη μεγάλη κατηγορία».