Κηφισιά: Έτοιμη για την μετακόμιση

Ολοκληρώθηκαν οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Καισαριανής που θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της Κηφισιάς σεSuper League 2 και κύπελλο

Κηφισιά: Έτοιμη για την μετακόμιση

Ολοκληρώθηκαν εγκαίρως οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο της Καισαριανής που θα χρησιμοποιήσει προσωρινά ως έδρα την Κηφισιά. Οι επιτελείς του συλλόγου προχώρησαν σε λίφτινγκ, τοποθετώντας καρεκλάκια σε μπλε και λευκό χρώμα ενώ βελτίωσαν όλους τους λειτουργικούς χώρους του σταδίου. Το χορτάρι βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή κατάστασης και άπαντες αδημονούν για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας των βόρειων προαστίων εκεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, η διοίκηση γνωστοποίησε πως κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει σχετικά με τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης: «Τιμές εισιτηρίων διαρκείαςς: VIP – 450€, VIP – 300€, Family Pack – 200€ (συν ένα παιδί κάτω των 15 ετών), Regular 1 – 200€, Regular 2 – 100€. Για την αγορά και την παραλαβή της κάρτας διαρκείας, τα γραφεία της ΠΑΕ Κηφισιά (Κηφισού 51 & Ερυμάνθου, Νέα Κηφισιά) είναι ανοιχτά για το κοινό τις εξής μέρες και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00 έως 20:00. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με την ΠΑΕ Κηφισιά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: team@kifisiafc.gr».