Τι είπαν Φρατζέσκος και Κώτσιος για το διαζύγιο με την ΑΕΛ

Οι Κώστας Φρατζέσκος και Ηλίας Κώτσιος αποτελούν παρελθόν απ' τον πάγκο της ΑΕΛ και ευχήθηκαν τα καλύτερη στους «βυσσινί». 

Τι είπαν Φρατζέσκος και Κώτσιος για το διαζύγιο με την ΑΕΛ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αποτελούν οι Κώστας Φρατζέσκος και Ηλίας Κώτσιος. Αμφότεροι, ευχήθηκαν στους «βυσσινί» τα καλύτερα και εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν τους «βυσσινί» στη Super League 1.

Αρχικά ο Κώστα Φρατζέσκος ανέφερε: «Εύχομαι στην ΑΕΛ κάθε επιτυχία να ανέβει εκεί που τις αξίζει να είναι, να γεμίσει το γήπεδο της με ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ και κάθε επιτυχία και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ευχαριστώ για την προσέγγιση και επιλογή μου από τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια και θα ήθελα να προσφέρω τα καλύτερα σε αυτόν τον οργανωμένο σύλλογο, όπως και έκανα.

Όλοι ξέρουν από τον κάθε παίκτη και κάθε Λαρισαίο φίλαθλο, ποιος είναι ο Κώστας Φρατζέσκος και τους ευχαριστώ για την αποδοχή και την στήριξη που μου δείξανε.

ΑΕΛ: Εξώδικο Κούγια σε Φραντζέσκο, ζητά τη λύση της συνεργασίας τους

Κώτσιος: «Είμαι σίγουρος πως θα ανέβει η ΑΕΛ γιατί το αξίζει»

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κώτσιος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΛ και τον πρόεδρο της κ. Αλέξη Κούγια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω και πάλι την ΑΕΛ μετά από χρόνια, όπως είχα κάνει και σαν ποδοσφαιριστής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Φρατζέσκο που με επέλεξε να είμαι στο πλευρό του σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλο καράβι με πολλές ευθύνες.

Ευχαριστώ για ότι έζησα και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα οδηγήσουν την ΑΕΛ στην άνοδο γιατί το αξίζει.

ΑΕΛ: Τέλος Φραντζέσκος και Κώτσιος από τους «βυσσινί»