ΑΕΛ: Τέλος Φραντζέσκος και Κώτσιος από τους «βυσσινί»

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Φραντζέσκο, ενώ παρελθόν από τον σύλλογο αποτέλεσε και ο στενός του συνεργάτης, Ηλίας Κώτσιος.

ΑΕΛ: Τέλος Φραντζέσκος και Κώτσιος από τους «βυσσινί»

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ, καθώς ο σύλλογος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Φραντζέσκο. Παράλληλα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο στενός του συνεργάτης, Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος μετά τις εξελίξεις στον πάγκο της ΑΕΛ δεν θέλησε να παραμείνει στο προπονητικό τιμ.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί το εξώδικο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια στον προπονητή Κώστα Φραντζέσκο, που ζητούσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Πριν από λίγη ώρα και παρά τα όσα διαδίδονται από διάφορους «καλοθελητές», λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια της ΑΕΛ, τόσο με τον κ. Κώστα Φρατζέσκο, όσο και με τον κ. Ηλία Κώτσιο ο οποίος μετά την αποχώρηση του Φρατζέσκου δεν θέλησε να παραμείνει στο προπονητικό τιμ. Τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΑΕΛ, τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και ποιος ξέρει, αφού ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός και όλα από την μία μέρα στην άλλη αλλάζουν, μπορεί να ξανασυναντηθούμε.

Πιθανότατα κάποιοι να ήθελαν να μην υπάρχει αυτή η εξέλιξη, αλλά τους υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κούγιας μαζί με τον Γιώργο Κασιδόκωστα ανακάλυψε τον Κώστα Φρατζέσκο σαν ποδοσφαιριστή και ο κ. Κούγιας ήταν πρόεδρος του την δεκαετία του 1980 στον πανίσχυρο τότε Α.Ο. Βουλιαγμένης με προπονητή τον Κώστα Ελευθεράκη, γενικό αρχηγό της ομάδας τον Γιώργο Γονιό και ποδοσφαιριστές τους νεαρούς τότε Φρατζέσκο, Μπελεβώνη, Μπλέτσα, Τουρσουνίδη και άλλους που έκαναν πολύ μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τότε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην ενιαία τότε με 300 ομάδες ΕΠΣ Αθηνών».