Super League 2: Την Πέμπτη (14/10) το κρίσιμο ραντεβού με τον Αυγενάκη

Την Πέμπτη (14/10) θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στην «ομάδα κρούσης» της Super League 2 και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Super League 2: Την Πέμπτη (14/10) το κρίσιμο ραντεβού με τον Αυγενάκη

Η βιωσιμότητα των συλλόγων της Super League 2 εξαρτάται εν πολλοίς από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα υπογραφεί με την ΕΡΤ. Στην κατεύθυνση αυτή, παραμένει η διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης και σε όσα ζητούν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της νέας αναβολής της πρεμιέρας, που επρόκειτο να λάβει χώρα στις 17 Οκτωβρίου.

Για να βρεθεί λύση, η «ομάδα κρούσης» που συστάθηκε πρόσφατα και αποτελείται από το προεδρείο της Λίγκας και τους εκπρόσωπους των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσα, ΠΑΕ Ολυμπιακό Β΄ κ. Καραπαπά και ΠΑΕ Παναθηναϊκό Β΄ κ. Παναγιωτίδη, ζήτησε και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Το ραντεβού ορίστηκε για την Πέμπτη (14/10) στις 2μ. μ. και από τα όσα αποφασιστούν εκεί θα εξαρτηθεί και η ημερομηνία έναρξης της νέας περιόδου.