Αναστόπουλος: «Δουλεμένα στην προπόνηση τα πέναλτι»

Στην πρόκριση της Καλαμάτας επί της Ιεράπετρας στην διαδικασία των πέναλτι αναφέρθηκε ο κόουτς της «μαύρης θύελλας» Νίκος Αναστόπουλος

Αναστόπουλος: «Δουλεμένα στην προπόνηση τα πέναλτι»

Από τα λίγα ζευγάρια ανάμεσα σε ομάδες της Super League 2 ήταν αυτό του ΟΦ Ιεράπετρας με την Καλαμάτα, στα πλαίσια της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Λογικό είναι μια εκ των προτέρων αμφίρροπη αναμέτρηση να οδηγηθεί στα πέναλτι και εκεί η Καλαμάτα αποδείχθηκε πιο έτοιμη για να πάρει την πρόκριση στην τέταρτη φάση του κυπέλλου.

Ο κόουτς της «μαύρης θύελλας Νίκος Αναστόπουλος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη αναφέρθηκε στην ειδική προετοιμασία που είχε κάνει η ομάδα του, αλλά και στην ικανότητα του γκολκίπερ Δημήτρη Ταΐρη στη σχετική διαδικασία:

«Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, παλέψαμε, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και είχαμε πάλι 2-3 κεφαλιές για να γίνει το 1-2. Από τη στιγμή που πηγαίνεις στα πέναλτι είναι μία ρώσικη ρουλέτα, αλλά εμείς είχαμε δώσει πολύ μεγάλη προσοχή, είχαμε ασχοληθεί στην τελευταία προπόνηση με τα χτυπήματα πέναλτι, διαθέτουμε και τερματοφύλακα που είναι σπεσιαλίστας στο να πιάνει πέναλτι και πήραμε μία μεγάλη πρόκριση».