Στη Μέλμπουρν Βίκτορι ο Σιατραβάνης

Δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με την Νίκη Βόλου ο Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος μετακομίζει στην Αυτραλία για λογαριαμσό της Μέλμπουρν Βίκτορι

Στη Μέλμπουρν Βίκτορι ο Σιατραβάνης

Ούτε μήνα δεν έκλεισε στις τάξεις της Νίκης Βόλου, ο Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Νέας Ιωνίας στις 30 Ιουλίου και όμως έγινε ήδη γνωστό το διαζύγιό του με τους Θεσσαλούς.

Στο διάστημα αυτό ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν πρόλαβε φυσικά να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τους κυανόλευκους, ενώ ο λόγος της αποχώρησής του έχει να κάνει με πρόταση που δέχθηκε από σύλλογο της Αυστραλίας για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί την επόμενη διετία. Όπως η ανακοίνωσε η διοίκηση της Νίκης: «Η πρότασή που του έγινε, ήταν μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία ζωής για εκείνον κι η Νίκη δε θα μπορούσε να του σταθεί εμπόδιο. Ευχόμαστε στον Σάββα καλή τύχη στο επόμενό του βήμα, με υγεία κι επιτυχίες».

Ούτε η ομάδα ούτε ο παίκτης γνωστοποίησαν το όνομα του κλαμπ που έκλεισε ο Σιατραβάνης, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για την Μέλμπουρν Βίκτορι. Εκεί άλλωστε είναι πλέον προπονητής ο Τόνι Πόποβιτς, με τον οποίο ο Σιατραβάνης συνεργάστηκε στην κοινή θητεία τους στην Ξάνθη την περασμένη περίοδο και ήταν αυτός που επέμεινε για την απόκτησή του.

Από την πλευρά της Νίκης, γίνεται προσπάθεια στο μικρό διάστημα που έχουν μπροστά τους μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου (θα ακολουθήσει βέβαια και επιπλέον δεκαήμερο για απόκτηση ελεύθερων παικτών) για να βρουν τον αντικαταστάτη του Σιατραβάνη στο ρόστερ.