Καβάλα: Προπονητής ο Παπαβασιλείου

Ο Σάκης Παπαβασιλείου θα καθοδηγήσει τους «Αργοναύτες» της Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Super league 2

Καβάλα: Προπονητής ο Παπαβασιλείου

Και τυπικά προπονητής της Καβάλας για την νέα αγωνιστική περίοδο ανέλαβε ο Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος παρουσιάζεται αισιόδοξος και για τη συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2 και για τις προοπτικές διάκρισης στην εν λόγω κατηγορία.

Στις δηλώσεις του μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο έμπειρος κόουτς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήρθαμε εδώ για να δημιουργήσαμε μια ομάδα που θα έχει το σωστό πλάνο, το σωστό προγραμματισμό και να βάλουμε τις σωστές βάσεις για να μπορέσουμε την επόμενη χρονιά η ομάδα να πάει στην Α` Εθνική.

Όλη η συζήτηση που έχουμε κάνει με την ιδιοκτησία και την διοίκηση είναι για το επίπεδο της Β’ Εθνικής. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στη δεύτερη κατηγορία. Φυσικά θα κάνουμε προσθήκες, έχουμε κάνει συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει μια καλή πορεία στη διάρκεια της χρονιάς.

Πλάνο μας και φιλοσοφία μας φέτος η πρώτη ομάδα να λειτουργεί ως πυρήνας για τη δεύτερη ομάδα, την Κ19. Στην Κ19 θα έχουμε ενιαία φιλοσοφία. Θα είμαι καθημερινά στην προπόνηση της Κ19 και θα έχω πλήρη εικόνα για κάθε ποδοσφαιριστή. Προέχει πως θα δυναμώσουμε την πρώτη ομάδα και πως θα ενσωματώσουμε νέους ποδοσφαιριστές».