Ηρόδοτος: Πήρε τον Νίκο Βρεττό

Ο επιθετικός Νίκος Βρεττός με θητεία σε ΟΦΗ και Χανιά θα αγωνιστεί με τον Ηρόδοτο στην Super League 2

Ηρόδοτος: Πήρε τον Νίκο Βρεττό

Ποιοτικές προσθήκες λαμβάνουν χώρα στο δυναμικό του Ηρόδοτου, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έπειτα από τον Μανώλη Μπολάκη που ήταν ο πρώτος που υπέγραψε με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ήρθε η σειρά του Νίκου Βρεττού να δώσει τα χέρια με την διοίκηση των Κρητικών, με τους οποίους θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία. Ο ίδιος άλλωστε έχει εμπειρία από το εν λόγω πρωτάθλημα και εκεί ποντάρουν οι κυανόλευκοι, όπως και στην περίπτωση του Μπολάκη.

Ο Βρεττός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΟΑ, αγωνιζόμενος με τους Ατσαλενιώτες μέχρι και τη Γ Εθνική. Ακολούθησε η απόκτησή του από τον ΟΦΗ με τον οποίο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατέγραψε έξι συμμετοχές, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αγωνιζόταν στα Χανιά με την φανέλα πρώτα του Κισσαμικού και της ΠΑΕ Χανιά μετέπειτα.

Έχει καταγράψει συνολικά 78 συμμετοχές σε επίπεδο Β' Εθνικής, σημειώνοντας έξι γκολ. Έχει γεννηθεί στις 21 Οκτωβρίου του 1995 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και ως επιθετικός αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.