Ηρακλής: Τέσσερις μεταγραφές για τον «γηραιό»

Ακόμα τέσσερις μεταγραφές έκλεισε η διοίκηση του Ηρακλή γεμίζοντας το ρόστερ, ενόψει της συμμετοχής στη Super League 2

Ηρακλής: Τέσσερις μεταγραφές για τον «γηραιό»

Στον Ηρακλή φουλάρουν σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έκλεισε τέσσερις παίκτες, για τους οποίους εκτιμά πως μπορούν να βοηθήσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή του γηραιού στη Super League 2.

Ο στόπερ Θανάσης Καρτσαμπάς την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα των Χανίων. Γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1997 στην Κατερίνη έπαιξε για δυο σεζόν με τον Πιερικό στη Γ’ Εθνική. Νωρίτερα σε ηλικία 17 χρονών πήρε το βάπτισμα του πυρός με τον Βατανιακό Κατερίνης. Έχει αγωνιστεί ακόμη στον ΓΑΣ Σβορώνου..

Στο κέντρο της άμυνας παίζει επίσης ο Δημήτρης Σγουρής. Ο 21χρονος στόπερ αγωνίστηκε πέρσι στην Τρίγλια από όπου ξεκίνησε στα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου της Χαλκιδικής.

Ο 26χρονος γκολκίπερ Στέφανος Παλαβράκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θερμαϊκό Θέρμης και στην συνέχεια ακολούθησε ο Άρης Παλαιοχωρίου. Τα τελευταία δυο χρόνια βρισκόταν στο ρόστερ της Τρίγλιας.

Τέλος αποκτήθηκε ο Γκέρι Τόσκα. Γεννήθηκε στις 16 / 8/ 99 και στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κ 19 του Ηρακλή, ενώ την περίοδο 2018 – 19 βρέθηκε στην Νέα Καλλικράτεια .Στην συνέχεια “μετακόμισε” στην Σλοβακία και στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, ομάδα Β’ Εθνική. Πέρσι φορούσε την φανέλα της Τρίγλιας. Ο Τόσκα έχει να επιδείξει επίσης 16 συμμετοχές και έξι γκολ με τις “μικρές” Εθνικές Ομάδες της Αλβανίας.