Ολυμπιακός Βόλου: Πήρε τον Βέλικο Μπάτροβιτς

Ο Μαυροβούνιος στράικερ Βέλικο Μπάτροβιτς που πέρσι αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου: Πήρε τον Βέλικο Μπάτροβιτς

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση πρώτης γραμμής πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Βέλικο Μπάτροβιτς. Ο 27χρονος Μαυροβούνιος στράικερ, με ικανότητα στο σκοράρισμα εκτιμάται πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων, που κέρδισαν την μάχη με τους υπόλοιπους μνηστήρες που έριζαν για την απόκτησή του.

Ο Μπάτροβιτς γεννήθηκε στις 5/3/1994 και αγωνίζεται, τόσο ως ακραίος επιθετικός, όσο και ως φορ. Πέρυσι έπαιξε με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κάνοντας «γεμάτη» χρονιά, καθώς κατέγραψε 26 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και οκτώ γκολ. Ένα χρόνο πριν αγωνιστεί στην Παναχαϊκή ο Μπάτροβιτς έπαιξε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Σερβίας με την Ραντνίσκι Νις (αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ), ενώ στο δεύτερο μισό της περιόδου 2019-20 μεταγράφηκε στην Σεπτέμπρι Σόφιας, όπου πρόλαβε να παίξει μόλις ένα παιχνίδι, καθώς το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας διεκόπη, λόγω του κορωνοϊού.