Νίκη Βόλου: Κράτησε και τον Τζοβάρα

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 21χρονος ακραίος μπακ χαφ Γιώργος Τζοβάρας. Είχε αποκτηθεί την περσινή αγωνιστική περίοδο από τον Απόλλωνα Λάρισας

Νίκη Βόλου: Κράτησε και τον Τζοβάρα

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος ακραίος μπακ-χαφ Γιώργος Τζοβάρας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Νίκη Βόλου.

Ο Τζοβάρας, την περασμένη αγωνιστική χρονιά, αγωνίστηκε, αρχικά, με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, καταγράφοντας οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και, στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Νίκης Βόλου, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις, σκοράροντας δύο φορές στο πρωτάθλημα της Football League.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζοβάρα, ο οποίος θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα για δεύτερη σερί αγωνιστική σεζόν.

Ο Τζοβάρας, την περασμένη αγωνιστική χρονιά, αγωνίστηκε, αρχικά, με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, καταγράφοντας οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και, στη συνέχεια, μεταπήδησε στην ομάδα μας, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις, σκοράροντας δύο φορές.

Ευχόμαστε στον Γιώργο μία επιτυχημένη σεζόν, με υγεία!», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 21χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο μπακ χαφ, Γιώργο Τζοβάρα, ο οποίος πήγε στους Θεσσαλούς στα μέσα της σεζόν της περσινής και θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα του Βόλου.