Εργοτέλης: Συμφωνία με Νίκο Πέιο

Παίκτης του Εργοτέλη για δυο ακόμα χρόνια ο 22χρονος μέσος Νίκος Πέιος.

Εργοτέλης: Συμφωνία με Νίκο Πέιο

Στον Εργοτέλη θα παίζει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Πέιος. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος Νίκος Πέιος μετά και την περυσινή εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με την φανέλα του Εργοτέλη προχώρησε σε νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο ακόμα χρόνων.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Πέιο.

Ο 22χρονος μεσοαμυντικός μετά και την περυσινή εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με την φανέλα της ομάδας μας προχώρησε σε νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο ακόμα χρόνων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Εργοτέλης για τη συμφωνία με τον 22χρονο άσο Νίκο Πέιο και την παραμονή του στην ομάδα για ακόμη δύο χρόνια.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραμονή μου στον Εργοτέλη. Δυο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω την κιτρινόμαυρη οικογένεια για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 100% για να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει!» ανέφερε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο 22χρονος μέσος της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Πέιος, ο οποίος για ακόμη δύο χρόνια θα είναι στους «κιτρινόμαυρους».