Παναχαϊκή: Ο Γιώργος Μπάρλος εξύβρισε ιερέα

Νέο επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον «ισχυρό άνδρα» της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε ιερέα μέσα σε εκκλησία και αναζητείται από την αστυνομία

Παναχαϊκή: Ο  Γιώργος Μπάρλος εξύβρισε ιερέα

Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης (22/7) στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι με πρωταγωνιστή τον «ισχυρό άνδρα» της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο «ισχυρός άνδρας» της Πατρινής ομάδας εισήλθε στο Ναό και επιτέθηκε λεκτικά στον εφημέριο του ναού προκαλώντας αναστάτωση, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Ωστόσο έως ότου φτάσει η αστυνομία, ο άνδρας επιβιβάστηκε σε πολυτελές όχημα διαφεύγοντας από το σημείο, ενώ η αστυνομία ερευνά τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Το αυτοκίνητό του έχει εντοπιστεί, όμως δεν έχει γίνει ακόμα σύλληψη.

Νεότερες πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι ο πατήρ Θεόκλητος Παντελίδης, εναντίον του οποίου χειροδίκησε ο Γιώργος Μπάρλος, βρίσκεται ήδη στο τμήμα και καταθέτει.

Πληροφορίες από την Μητρόπολη αναφέρουν ότι ο «ισχυρός άνδρας» της Παναχαϊκής είχε επιθετική συμπεριφορά και εναντίον του Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μπάρλος πήγε να εξομολογηθεί στον Χρύσανθο μετά το επεισόδιο με τον Θεόκλητο και φέρεται άνθρωπός του να έσπασε την επισκοπική ράβδο του Επισκόπου!

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Τρίτη, ο Μπάρλος είχε προκαλέσει αντίστοιχο επεισόδιο στο Επισκοπείο.

Πάτρα: Ένταση στο Επισκοπείο και προσαγωγή του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι εκκλησίες της Πάτρας για λόγους ασφαλείας καθώς οι ιερείς είναι κατατρομαγμένοι.

Πηγή: pelop.gr