Πάτρα: Ένταση στο Επισκοπείο και προσαγωγή του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής

Ένταση είχαμε στο Επισκοπείο της Πάτρας, μετά το ραντεβού που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠαναχαϊκήΓιώργος Μπάρλος με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο.

Πάτρα: Ένταση στο Επισκοπείο και προσαγωγή του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το «αφεντικό» της Παναχαϊκής επισκέφθηκε το Επισκοπείο, έχοντας προγραμματισμένο ραντεβού με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο.

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/7) στο Επισκοπείο της Πάτρας, κατά την διάρκεια συνάντησης του ισχυρού άνδρας της Παναχαϊκής Γιώργου Μπάρλου με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, για άγνωστο λόγο ο επιχειρηματίας, βγήκε εκτός εαυτού και δεν δίστασε να επιτεθεί λεκτικά στον Μητροπολίτη και να προκαλέσει φθορές στο γραφείο του.

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛΑΣ, όπου αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του ισχυρού της κοκκινόμαυρης ομάδας. Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

«Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας. Είμαι ο πατέρας όλων», έλεγε ο Μητροπολίτης, ο οποίος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπάρλος ήταν απελπισμένος σχετικά με την ενασχόλησή του με την Παναχαϊκή και ζήτησε βοήθεια προκειμένου να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Προφανώς, βλέπει ότι δεν υπάρχουν οικονομικά στηρίγματα κάτι που καθιστά δύσκολη την παραμονή και του ίδιου στην ΠΑΕ σε ένα πολυ κρίσιμο χρονικό σημείο, αφού μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το σημερινό επεισόδιο ήρθε να πιστοποιήσει με τον πιο εμφατικό τρόπο το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την Παναχαϊκή. Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά όλο το σκηνικό μοιάζει σαν να μπαίνει ένα τέλος. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι έτσι, αν και δύσκολα μπορεί κάποιος να το πιστέψει.

Όλοι απεύχονται να δουν την κοκκινόμαυρη ΠΑΕ στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση κανείς πλέον δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Πηγή: www.pelop.gr