Καβάλα: Αγωνία για την επόμενη μέρα

Αγωνία υπάρχει στην Καβάλα για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Δεν προχώρησε η υπόθεση με επενδυτικό όμιλο που είχε δείξει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

Καβάλα: Αγωνία για την επόμενη μέρα

«Ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της ΠΑΕ Καβάλα από επενδυτικό όμιλο. Η δήλωση του εκπροσώπου του ομίλου και έμπειρου προπονητή, Δημήτρη Σίτσα: «Μετά από μια εβδομάδα διαβουλεύσεων και συζητήσεων με τους αντιπροσώπους του Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά σαν ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ για την ειλικρίνεια τους και για την ξεκάθαρη θέση τους σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος θέλω να ενημερώσω την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ της πλευράς της εταιρείας μου και του επενδυτικού ομίλου που εκπροσωπώ και της πλευράς των διοικούντων της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η προσπάθεια από την πλευρά μου και σαν Καβαλιώτης ήταν επίπονη και ήθελα περισσότερο από όλους να γίνει η συμφωνία αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τους άνθρωπος της Καβάλας για την δική τους προσπάθεια.

Με τιμή ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την ομάδα αν και είχε συμφωνήσει να παραμείνει ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης. Η ομάδα έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά υπάρχει αγωνία στις τάξεις των φίλων του συλλόγου.