Καβάλα: Τέλος ο Κώστας Ανυφαντάκης!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Καβάλα με τον τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη να αποχωρεί, αν και στις 28 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί η παραμονή του!

Καβάλα: Τέλος ο Κώστας Ανυφαντάκης!

Σε αναζήτηση προπονητή η Καβάλα. Ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης με δήλωσή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας!

«Με απόλυτο σεβασμό στον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές και στους συνεργάτες μου δηλώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα, μετά τις παλινωδίες των τελευταίων ωρών που βασανίζουν τον σύλλογο και με τις οποίες διαφωνώ κάθετα, προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή να τις αποτρέψω», αναφέρει στη δήλωσή του ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης.

Όλα αυτά τη στιγμή που στις 28 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών: «Η ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.

Μετά από μία άκρως πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά, που συνοδεύτηκε με την εξασφάλιση της ανόδου της ομάδας μας στην Super League 2 τρείς αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Football League, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης συνεχίζει και τη νέα περίοδο στο «τιμόνι» της ομάδα μας ενώ σημειώνουμε ότι ο σχεδιασμός μας ήδη ξεκίνησε.Παράλληλα ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας, με τον προπονητή Γιώργο Αγγελίδη, άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας, του προπονητή τερματοφυλάκων Νίκου Σουμουλίδη και του γυμναστή της Κυριάκου Φουρκαλά».