ΑΟ Τρίκαλα: Θετικός στον κορονοϊό και ο συνεργάτης του Παπαδόπουλου, Βασίλης Καλογιάννης!

Απίθανα πράγματα στον ΑΟ Τρίκαλα, με τον συνεργάτη του Σούλη Παπαδόπουλου, Βασίλη Καλογιάννη να είναι επίσης θετικός στον κορονοϊό. Ο Μπακαρός – προπονητής τερματοφυλάκων – στον πάγκο στον αγώνα με την Ξάνθη!

ΑΟ Τρίκαλα: Θετικός στον κορονοϊό και ο συνεργάτης του Παπαδόπουλου, Βασίλης Καλογιάννης!

Με τους Σούλη Παπαδόπουλο, Αρμάντο Φουτσίνι εκτός λόγω κορονοϊού εδώ και λίγες μέρες, ο ΑΟ Τρίκαλα κατέβηκε το Σάββατο (3/4) στο Ηράκλειο και κέρδισε τον Εργοτέλη με τον Βασίλη Καλογιάνη στον πάγκο.

Ο τελευταίος βρέθηκε επίσης θετικός στον κορονοϊό και έτσι δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο των Θεσσαλών στον αγώνα που ακολουθεί με την Ξάνθη!

Με τους Σούλη Παπαδόπουλο, Αρμάντο Φουτσίνι και Βασίλη Καλογιάννη πλέον σε καραντίνα, ο μοναδικός που μένει να κοουτσάρει την ομάδα των Τρικάλων στο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Μπακαρός.

Σούλης Παπαδόπουλος: Πώς καθοδήγησε τον ΑΟ Τρίκαλα από το σπίτι λόγω κορονοϊού !

Ο Καλογιάννης όπως και ένα ακόμη μέλος του τεχνικού τιμ βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που έγιναν, με την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα να ανακοινώνει σήμερα Τρίτη πως υπάρχουν δύο νέα κρούσματα στην ομάδα, χωρίς όμως να κάνει γνωστά τα ονόματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι μετά τον χτεσινό έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού υπήρξαν δύο νέα κρούσματα.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος. Ευχόμαστε σε όλους ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια μας».