Σούλης Παπαδόπουλος: Πώς καθοδήγησε τον ΑΟ Τρίκαλα από το σπίτι λόγω κορονοϊού !

Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για τον τρόπο που έδινε οδηγίες στον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο ενώ έβλεπε το ματς από την τηλεόραση αφού είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. 

Σούλης Παπαδόπουλος: Πώς καθοδήγησε τον ΑΟ Τρίκαλα από το σπίτι λόγω κορονοϊού !

Ο ΑΟ Τρίκαλα...χτυπήθηκε από τον κορονοϊό αλλά ο αγώνας με τον Εργοτέλη το Σάββατο (3/4) έγινε κανονικά. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ήταν στον πάγκο καθώς βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη καθώς νοσεί από κορονοϊό και… κοούτσαρε εξ’ αποστάσεως, μέσω τηλεφώνου, βλέποντας το παιχνίδι στην τηλεόραση.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος περιέγραψε την εμπειρία του στην ραδιοφωνική συχνότητα του σταθμού Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο“.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

«Νοσώ από κορωνοϊό αλλά μέσα από το τηλέφωνο έδινα οδηγίες στους συνεργάτες μου που αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση της ομάδας.

Αγωνιζόμαστε σε ένα πρωτάθλημα που μέσα από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί κάνουν ταξίδια και παίζουν δύο φορές την εβδομάδα και για να παίξουν τον αγώνα έκαναν το ταξίδι στην Κρήτη με καράβι και το ίδιο και η επιστροφή.

Μπορεί να μην έχουμε τον προϋπολογισμό και το μπάτζετ των άλλων ομάδων, ωστόσο έχουμε πολύ καλό υλικό παικτών»