ΑΟ Τρίκαλα: Χωρίς τον Σούλη Παπαδόπουλο στην Κρήτη – Σε καραντίνα ο κόουτς

Ο ΑΟ Τρίκαλα...χτυπήθηκε από τον κορονοϊό αλλά ο αγώνας με τον Εργοτέλη το Σάββατο (3/4) θα γίνει κανονικά. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα είναι στον πάγκο αφού βρίσκεται σε καραντίνα.

ΑΟ Τρίκαλα: Χωρίς τον Σούλη Παπαδόπουλο στην Κρήτη – Σε καραντίνα ο κόουτς

Το ματς του Σαββάτου του ΑΟ Τρίκαλα με τον Εργοτέλη θα γίνει κανονικά στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Θεσσαλοί...χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό αλλά τα κρούσματα δεν αφορούν μόνο ποδοσφαιριστές.

Βέβαια ο ΑΟΤ δεν θα έχει τον έμπειρο τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, γιατί έχει μπει σε καραντίνα από τη στιγμή που τα κρούσματα αφορούν και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Βασίλης Καλογιάννης θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η αποστολή απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Γιακουμής, Περλιέσι, Πιαστόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Τάχατος, Σουλιώτης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Διαμαντόπουλος, Σκόνδρας, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Σιλβάνο, Κλεμέντε, Ευθυμίου, Σταματής, Στεφανίδης, Αλμπάνης, Πανίδης.

Συνολικά η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα έχει ανακοινώσει τις δύο τελευταίες ημέρες, πέντε κρούσματα κορονοϊού, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα η ΠΑΕ την Πέμπτη όπως ενημέρωσε: «Απολύμανση πραγματοποιήθηκε σήμερα απο την ΠΑΕ Τρίκαλα σε χώρους του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, όπως αποδυτήρια και γραφεία μετά την ανίχνευση του Covid-στην ομάδα μας».