Super League 2: Γκέλες για Ξάνθη και Εργοτέλη –Κερδισμένα τα Χανιά (highlights)

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της 18ης αγωνιστικής στη Super League 2. Γκέλες για Ξάνθη (ισοπαλία 1-1 με τον Καραϊσκάκη) και Εργοτέλη (ήττα 2-3 από τα Τρίκαλα). Τα Χανιά κέρδισαν τον Διαγόρα (1-0)

Super League 2: Γκέλες για Ξάνθη και Εργοτέλη –Κερδισμένα τα Χανιά (highlights)

Σημαντικές εκπλήξεις καταγράφηκαν στο πρώτο σκέλος της 18ης αγωνιστικής στη Super League 2. Η διεκδικήτρια της ανόδου Ξάνθη υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τον ουραγό Καραϊσκάκη Άρτας (1-1) και απλά πλαισιώνει στη δεύτερη θέση τον Λεβαδειακό έχοντας και ματς παραπάνω.

Στο Ηράκλειο, τα Τρίκαλα που προέρχονταν από 11 ματς δίχως νίκη πέτυχαν σπουδαίο διπλό επί του Εργοτέλη (2-3) και πήραν αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Για την ομάδα του Ηρακλείου αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα (!) με συνέπεια να απομακρύνεται από τις θέσεις ανόδου.



Αντίθετα, αυτή που προσεγγίσουν όλο και περισσότερο την προνομιούχο δυάδα είναι τα Χανιά. Τα «δελφίνια» κέρδισαν και τον Διαγόρα Ρόδου (1-0) και με τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς έφθασαν σε απόσταση βολής από την δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ρόδιυ υπέστη την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα !

Τα αποτελέσματα (18η αγωνιστική)
Ξάνθη-Καραϊσκάκης Άρτας 1-1 (11’ Ντίνας-58’ Ναζίμ)
Εργοτέλης-Τρίκαλα 2-3 (37’, 78’ Μανουσάκης-41’, 53’ Ευθυμίου, 89’ Ριζογιάννης)
Χανιά-Διαγόρας Ρόδου 1-0 (61’ Καμαρά)
Κυριακή 5 Απριλίου (14.45)
Απόλλων Λάρισα-Ιωνικός
Παναχαϊκή-Δόξας Δράμας
ΟΦ Ιεράπετρας-Λεβαδειακός