Επίσημο: Ο Μπάμπης Τεννές νέος προπονητής της Ξάνθης

Ο Μπάμπης Τεννές είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ξάνθης. Ανακοινώθηκε σήμερα (1/3) από τον ΑΟΞ.

Επίσημο: Ο Μπάμπης Τεννές νέος προπονητής της Ξάνθης

Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε την Ξάνθη. Ανακοινώθηκε σήμερα (1/3) από την ΠΑΕ και πιάνει δουλειά.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ καλωσορίζει στο τεχνικό επιτελείο του τον Μπάμπη Τεννέ. Ο Μπάμπης Τεννές αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής της ομάδας, εγκαινιάζοντας την επίσημη συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης.

Ο νέος προπονητής του ΑΟΞ σημειώνει πολύχρονη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας εδραιώσει το όνομά του στο προπονητικό στερέωμα. Η πολύπλευρη και πολυεπίπεδη εμπειρία του οδήγησε την διοίκηση του ΑΟΞ στην απόφαση να ηγηθεί του στο τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ο Μπάμπης Τεννές δουλεύει σκληρά και μεθοδικά και φροντίζει πάντα να παρουσιάζει στο γήπεδο μια ομάδα δυναμική και πάνω απ΄όλα δεμένη.

Στην Πάτρα ο Τεννές - Άμεσα η ανακοίνωση από την Ξάνθη

Με τα βλέμμα στραμμένο προς την άνοδο, οι παίκτες υπό την καθοδήγηση του κου Τεννέ θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο σε μια ιστορική χρονιά για την Xanthi FC.

Η διοίκηση και οι παίκτες υποδέχονται τον Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι της ομάδας και του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση» αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε σήμερα (1/3) η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη, που ξεκίνησε τη σεζόν με τον Πόποβιτς με τον τελευταίο να αποχωρεί πριν από λίγες ημέρες.