Επίσημο: Τέλος ο Αντωνίου από τον Λεβαδειακό!

Τέλος ο Σωτήρης Αντωνίου από τον Λεβαδειακό. Είχε συνάντηση με τη διοίκηση και αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Επίσημο: Τέλος ο Αντωνίου από τον Λεβαδειακό!

Δεν θα συνεχίζουν μαζί Λεβαδειακός και Σωτήρης Αντωνίου. Ο κόουτς είχε σήμερα (23/2) το βράδυ συνάντηση με τη διοίκηση και αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, λίγες μόλις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μεταξύ της Διοίκησης της ομάδας και του κ. Αντωνίου αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Αντωνίου και τον συνεργάτη του κ. Προβίδα για το ήθος και τον επαγγελματισμό που έδειξαν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους σταδιοδρομία. Η «πόρτα» της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτούς», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης (23/2) η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Ο Σωτήρης Αντωνίου ήταν στην ομάδα της Βοιωτίας και την περσινή αγωνιστική περίοδο. Περίπου στον 1,5 χρόνο στον πάγκο του Λεβαδειακού, κοουτσάρισε την ομάδα της Λιβαδειάς σε 28 παιχνίδια.

Είχε απολογισμό 15 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες αλλά δεν συνεχίζει στην ομάδα της Βοιωτίας, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξει στον Γιάννη Τάτση, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από την ΑΕΛ.