Ξάνθη: Απολύθηκε ο προπονητής Τόνι Πόποβιτς

Τη λύση της συνεργασίας με τον Αυστραλό προπονητή Τόνι Πόποβιτς αποφάσισε ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας

Ξάνθη: Απολύθηκε ο προπονητής Τόνι Πόποβιτς

Μόνο δέκα αγωνιστικές διήρκεσε η συνεργασία της Ξάνθης με τον προπονητή Τόνι Πόποβιτς. Ο 47χρονος Αυστραλός κόουτς προσλήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που επέφερε στη σύνθεση του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου η νέα διοίκηση υπό τον Μπιλ Πάπας. Οι δύο άνδρες άλλωστε γνωρίζονταν από την ενασχόλησή τους με τα ποδοσφαιρικά κοινά στην Αυστραλία.

Τα αποτελέσματα, ωστόσο και κυρίως οι εμφανίσεις δεν δικαίωσαν αυτήν την συνεργασία, αφού η Ξάνθη αν και πρώτο φαβορί θεωρητικά για την άνοδο στην Super League για την ώρα πορεύεται με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε από την διοίκηση της Ξάνθης το διαζύγιο των δύο πλευρών: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, ανακοινώνει την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον Προπονητή της ομάδας, Τόνι Πόποβιτς.

Ο κ. Μπιλ Πάπας, Πρόεδρος του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Tony για την εξαιρετική δουλειά που προσέφερε στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020 που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Με μεγάλη μας λύπη και σεβασμό προς τον Τόνι, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Εύχομαι στον Τόνι και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο μέλλον».