Ταουσιάνης: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα» (vid)

Μια μέρα πριν από την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα (10/02, 14.00), ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές Ορέστη Κατσούρι και Γιώργος Μανουσάκης, μίλησαν για το ματς με τους Θεσσαλούς.

Ταουσιάνης: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα» (vid)

Για το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα (10/02 , 14.00) μίλησαν ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Ταουσιάνης μαζί με τους ποδοσφαιριστές Ορέστη Κατσούρι και Γιώργο Μανουσάκη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του «κιτρινόμαυρου» τεχνικού:

«Νομίζω ότι είναι δυο ομάδες που όπως έχω δει στα πρώτα παιχνίδια είναι νεανικές καθώς έχουν διάθεση να τρέξουν μέσα στο γήπεδο. Περιμένω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ποιοτικά».

Από τη μεριά του ο ποδοσφαιριστής, Ορέστης Κατσούρι ανέφερε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή να επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού και να κερδίσουμε. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον αντίπαλο καθώς έχει μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και έχοντας δείξει στα πρώτα παιχνίδια ότι είναι δύσκολο να την κερδίσεις, ειδικά μέσα στην έδρα της».

Εν συνεχεία ο Γιώργος Μανουσάκης σχολίασε:

«Έχουμε μπροστά μας, ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Έχει καλούς παίκτες, ποιότητα, βάθος και είναι μια πολύ καλή ομάδα για την κατηγορία. Θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα ώστε να διεκδικήσουμε το τρίποντο».

Οι δηλώσεις τους στο επίσημο κανάλι του Εργοτέλη, για το εκτός έδρας ματς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.