Ταουσιάνης: «Το πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό» (vid)

Ο Εργοτέλης την Κυριακή (24/1) παίζει με τον Λεβαδειακό. Τι είπε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Ταουσιάνης.

Ταουσιάνης: «Το πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό» (vid)

Στόχος του Εργοτέλη και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (Κυριακή 24/1, 14.45μμ) είναι να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να ζητήσει κάτι απο το παιχνίδι, όπως συνέβη και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ιωνικό, τονίζει ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης.

Όπως είπε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ομάδας, ο Λεβαδειακός είναι απο τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, ενώ όπως τονίζει περιμένει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη:

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο για μας να παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο, ανταγωνιστικοί, απέναντι σε τέτοιες ομάδες και να δείχνουμε ότι μπορούμε να ζητάμε πράγματα από τέτοιους αγώνες, όπως έγινε και την πρώτη αγωνιστική. Αυτό που ευχόμαστε είναι μέσα από τους αγώνες να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε, κάτι που δεν έγινε στην πρώτη αγωνιστική. Από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Αν απομονώσουμε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, δεν ήθελα τίποτα παραπάνω από το γκολ. Αυτό είχε να κάνει και με ικανότητα, αλλά και με τύχη. Ο Λεβαδειακός έχει ομοιογένεια και καλό ρόστερ. Το πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό και κάθε Κυριακή θα γίνονται αμφίρροπα παιχνίδια με πολλές ομάδες πολύ κοντά σε δυναμικότητα».