Καταγγελίες Ιωνικού για "ζούγκλα" στο παιχνίδι με τη Ξάνθη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός καταγγέλλει συνθήκες "ζούγκλας" στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και για υπεράριθμους στις κερκίδες, στα Πηγάδια.

Καταγγελίες Ιωνικού για "ζούγκλα" στο παιχνίδι με τη Ξάνθη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός μετά το παιχνίδι με στα Πηγάδια με αντίπαλο τη Ξάνθη. Η ομάδα της Νίκαιας κάνει λόγο για "ζούγκλα" και για υπεράριθμους στις κερκίδες του γηπέδου εν καιρώ πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός καταγγέλλει τη σημερινή “ζούγκλα” των Πηγαδίων και το ρεσιτάλ ανομίας που επικράτησε σε καιρό πανδημίας!

Η γηπεδούχος ομάδα ΠΑΕ Ξάνθη, διοργάνωσε το παιχνίδι σε κλίμα τρομοκρατίας, και αποκορύφωμα των όσων θλιβερών γεγονότων βίωσε σήμερα η αποστολή και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, που ταξίδεψε στα Πηγάδια, ήταν το άθλιο κτύπημα που δέχτηκε ο Αμπούντ-Ομάρ από μπάλα που πέταξε με δύναμη οπαδός της γηπεδούχου ομάδος, που είχε μπει ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο από την πόρτα που είχε ανοίξει δίπλα ακριβώς από το ασθενοφόρο. Μια πόρτα, που άνοιγε και έκλεινε για όποιον γούσταρε…

Επιπλέον, περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και της Αστυνομίας και την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τη σημερινή “ζούγκλα” και για το πως η γηπεδούχους ομάδα ΠΑΕ Ξάνθη, με την ανοχή της Αστυνομίας, πέρασε στο γήπεδο παρανόμως υπεράριθμο κόσμο-οπαδούς. Και όλα αυτά επαναλαμβάνουμε, σε καιρό πανδημίας.

Οι οπαδοί, δε, της Ξάνθης αλώνιζαν πάνω από την φυσούνα, προκαλούσαν και έβριζαν ανενόχλητοι και δημιουργούσαν κλίμα τραμπουκισμού που φέρνει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω».