Εργοτέλης – Ιωνικός 0-1: Απόβαση στην Κρήτη

Ο νεοφώτιστος στη Super League 2, Ιωνικός, ξεκίνησε με σπουδαίο διπλό στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη (0-1) * Ένταση στην κερκίδα, στο 35’

Εργοτέλης – Ιωνικός 0-1: Απόβαση στην Κρήτη

Τις αισιόδοξες εκτιμήσεις που εξαρχής υπήρχαν για λογαριασμό του επιβεβαίωσε ο Ιωνικός, καθώς με την επιστροφή του στη Super League 2 επικράτησε του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (0-1). Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα της Νίκαιας, που πήρε νωρίς το προβάδισμα, χάρη στην κεφαλιά του Κάστρο στο 5’ και το κράτησε ως το τέλος.

Οι Κρητικοί πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν δύο δοκάρια με τον Σερβιλάκη (51’) και Μπουτσάκη (84’), αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς την εστία του Αναγνωστόπουλου και ξεκίνησαν με το αριστερό την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός πως στο 35’ υπήρξε ένταση στις κερκίδες ανάμεσα σε εκπροσώπους των δύο ομάδων που είχαν δικαίωμα να βρίσκονται εκεί, αφού το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να ηρεμήσουν έπειτα από ένα δίλεπτο τα πνεύματα.

Οι συνθέσεις
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης 980’ Μπότε), Νεράλ (70’ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Αμπντουλαχί (70’ Μπουτσάκης), Πατρινός (63’ Κόνραντ), Κωστανάσιος (80’ Ποζατζίδης), Μανουσάκης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Μπρίτο (59’ Ματσούκας-92’ Μάναλης), Μάναλης (90’ Σινγκ), Ρόλε (80’ Τιεντσέ), Ματίας Κάστρο.