Δόξα Δράμας: «Η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Πρωτάθλημα στην Ξάνθη»

Στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Τι αναφέρει η διοίκηση για την αναβολή της αναμέτρησης με αντίπαλο τα Χανιά.

Δόξα Δράμας: «Η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Πρωτάθλημα στην Ξάνθη»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας αναφέρεται ότι ο πρώτος αγώνας της ομάδας θα είναι αυτός με την Ξάνθη για την 3η αγωνιστική.

Η τοποθέτηση της δραμινής ΠΑΕ

«Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται και γράφονται για την αναβολή του παιχνιδιού της πρεμιέρας στα Χανιά, δηλώνει τα εξής:

Ότι η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στην χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League 2, έχει οριστεί για την επόμενη Πέμπτη 21/01/2021 από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και κατανοούμε απόλυτα ότι για λόγους τήρησης νομιμότητας, έπρεπε έως τότε να αναβληθούν τα παιχνίδια της ομάδος μας.

Super League 2: Αναβλήθηκε το ματς των Χανίων με την Δόξα Δράμας !

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα του κράτους και είμαστε απολύτως βέβαιοι καθώς ο φάκελός μας είναι από όλες τις πλευρές καθόλα νόμιμος, ότι αυτό την ερχόμενη Πέμπτη θα αποδειχθεί με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο και μετά από δέκα μήνες αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Πρωτάθλημα στην Ξάνθη.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (16-17/1) της Super League 2

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, εργαζομένους αλλά και φιλάθλους να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και πάνω απ' όλα με υγεία, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας