Ξάνθη: Φέρνει Πέτροβιτς με τρεις μήνες καθυστέρηση

Ο Μίλος Πέτροβιτς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Ξάνθης. Το όνομα του Σέρβου αμυντικού είχε ακουστεί και τον Σεπτέμβριο.

Ξάνθη: Φέρνει Πέτροβιτς με τρεις μήνες καθυστέρηση

Ο Μίλος Πέτροβιτς ο οποίος είχε ακουστεί για την Ξάνθη και τον Σεπτέμβριο, αναμένεται στη χώρα μας, με τρίμηνη καθυστέρηση. Αποχωρεί από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για να φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης.

Ο Πέτροβιτς έχει φέτος 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (14 στο πρωτάθλημα, 2 στο Europa League κόντρα στην Τότεναμ του Μουρίνιο, 1 στο Κύπελλο και το Σούπερ Καπ το οποίο κατέκτησε κιόλας).

Είναι γεννημένος στις 5 Μάη του 1990 στο Νις της Σερβίας, ύψους 1,80 αμυντικός, Μίλος Πέτροβιτς που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της γενέτειρας του, Ραντνίσκι Νις στις οποίας την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε από το 2001 όταν και έγινε επαγγελματίας και μέχρι το 2018 μετρώντας 209 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και 3 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά εκτός Σερβίας για την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με την φανέλα της οποίας μάλιστα πέρα από μια γεμάτη χρονιά πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Βουλγαρίας, έχοντας την ευκαιρία έτσι να αγωνιστεί για πρώτη φορά και σε αγώνες του Europa League ενώ και πέρσι είχε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα βοηθώντας την Λοκομοτίβ να τερματίσει στην δεύτερη θέση του Βουλγάρικου πρωταθλήματος και να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας.