Απόλλων Σμύρνης: «Το μαρτύριο δεν έχει τέλος»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης για τους "ερασιτεχνικούς χειρισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα".  

Απόλλων Σμύρνης: «Το μαρτύριο δεν έχει τέλος»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης με αιχμηρό ύφος για τους «ερασιτεχνικούς χειρισμούς» που αναγκάζουν την ομάδα να ταλαιπωρείται μέσα στο κατακαλόκαιρο εν μέσω κορονοϊού.

Ξάνθη-Απόλλων: Στις 26 Αυγούστου το μπαράζ μετά το κρούσμα κορονοϊού στους Ακρίτες

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

«Λανθασμένοι χειρισμοί τρίτων και ο Απόλλων Σμύρνης εν μέσω κορονοϊού, μέσα στο κατακαλόκαιρο να γυρνά την Ελλάδα για να παίξει, μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, μπαράζ.

Στο φινάλε μια καταστροφικής χρονιάς και ταυτόχρονα λίγο πριν από την έναρξη μιας σεζόν που κάποιοι καταστρέφουν ήδη.

Κρούσμα κορονοϊού στη Ξάνθη- Στον «αέρα» το μπαράζ με τον Απόλλωνα

Μια σεζόν που έρχεται για την ομάδα μας, χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει. Μια σεζόν που αν μας βρει στη Super League 1, θα μας βρει χωρίς να υπάρχει επαρκής χρόνος προετοιμασίας και χωρίς να υπάρχει επαρκής μεταγραφική περίοδος. Σκεφτείτε ότι θα έχουμε μόλις δώδεκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν αυτό μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι εφικτό, θα πρέπει να του απονείμουμε όσκαρ… ευρεσιτεχνίας.

Με τους ποδοσφαιριστές μας να φτάνουν με το πούλμαν της ομάδας στην Καβάλα για το μπαράζ στην Ξάνθη. Να αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα και να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν και πάλι με τον ίδιο προορισμό.

Ένα μαρτύριο που βιώνει εδώ και μήνες η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει τέλος σε αυτό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας