Ξάνθη-Απόλλων: Στις 26 Αυγούστου το μπαράζ μετά το κρούσμα κορονοϊού στους Ακρίτες

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, ανέβαλε την αποψινή (22/08) αναμέτρηση μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα και την όρισε για τις 26 Αυγούστου (20:00).

Ξάνθη-Απόλλων: Στις 26 Αυγούστου το μπαράζ μετά το κρούσμα κορονοϊού στους Ακρίτες

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ (για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1) μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα ανακοίνωσε η ΕΠΟ, καθώς μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που ανιχνεύτηκε στην ακριτική ομάδα, ο αγώνας του Σαββάτου (20:00) δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί.

Κρούσμα κορονοϊού στη Ξάνθη- Στον «αέρα» το μπαράζ με τον Απόλλωνα

Όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία:

«Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1, αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας».

Τα μέλη της αποστολής της Ξάνθης υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Κυριακή (23/8). Θα υποβληθούν σε νέα τεστ το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) και σε περίπτωση που όλα τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά τότε το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 20:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης.