Προσφυγή Χανίων για το μπαράζ

Προσφυγή κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για διεξαγωγή αγώνων μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης κατέθεσαν και τα Χανιά.

Προσφυγή Χανίων για το μπαράζ

Εκτός από την Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης που κατέθεσαν προσφυγή κατά της απόφασης διεξαγωγής αγώνων μπαράζ μεταξύ τους, ανάλογη κίνηση έκανε και η διοίκηση των Χανίων. Οι Κρητικοί έχοντας έννομο συμφέρον από την απόφαση αυτής της υπόθεσης που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για περισσότερες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα ζητούν με τη σειρά τους ματαίωση των μπαράζ, με το αιτιολογικό πως η σεζόν έχει ολοκληρωθεί από τις 3 Αυγούστου με βάση απόφαση της ΕΠΟ.

Και η προσφυγή του ΑΟΧ θα συζητηθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την επόμενη Δευτέρα, όπως άλλωστε επισημαίνεται και σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει ότι κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ προσφυγή κατά της από 31.7.2020 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 3.8.2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία κατόπιν κλήσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου θα συζητηθεί την Δευτέρα 10.8.2020».