Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Γιάννης Χαραλαμπίδης

Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Γιάννης Χαραλαμπίδης

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου για τρίτη συνεχή σεζόν.

Ο κόουτς Χαραλαμπίδης συνέβαλλε τα μέγιστα πέρυσι στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική και φέτος βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίτευξη της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Χαραλαμπίδης είπε: «Είναι τεράστια τιμή για μένα η εμπιστοσύνη της οικογένειας του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο μου όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά ανανεώνω τη συνεργασία μου θέτοντας ξανά πολύ υψηλούς στόχους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τους συνεργάτες μου και φυσικά στις αθλήτριες μου όπου βοήθησαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α' Εθνική.

Μπαίνουμε στον δεύτερο κύκλο όπου είναι η εδραίωση στη μεγάλη κατηγορία και η αφετηρία για μεγάλες διακρίσεις και τίτλους στο ποδόσφαιρο γυναικών».