Πουτέγιας: Επιστρέφει στην δράση έπειτα από 9 μήνες!

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την ρήξη χιαστών που είχε υποστεί τον περασμένο Ιούλιο ετοιμάζεται να κάνει η back-to-back κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Αλεξία Πουτέγιας, η οποία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον ημιτελικό του Champions League με την Τσέλσι την Πέμπτη (27/4).

Πουτέγιας: Επιστρέφει στην δράση έπειτα από 9 μήνες!

Η Αλεξία Πουτέγιας θα μπορούσε να κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην δράση έπειτα από 9 μήνες απέναντι στην Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης.

Η αστέρας της Μπαρτσελόνα είχε τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, αφού υπέστη ρήξη χιαστού την παραμονή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η back-to-back κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν έχει αγωνιστεί έκτοτε, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με την Τσέλσι στο Καμπ Νου.

Την Τετάρτη (26/4), ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τζόναθαν Χιράλδεζ άφησε να εννοηθεί ότι η 29χρονη θα μπορούσε να είναι μέρος των σχεδίων του, αλλά τόνισε ότι δεν θα βιαστεί να «ρίξει στην μάχη» την Πουτέγιας.

«Η Αλεξία Πουτέγιας έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για αύριο. Θα αποφασίσουμε μετά την προπόνηση», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

«Δεν θα πάρουμε κανένα ρίσκο με την Αλεξία. Η προτεραιότητα αύριο είναι να προκριθούμε στον τελικό. Ως προπονητής δεν θα πάρω κανένα ρίσκο αν δεν είναι 100%».

Η τερματοφύλακας Σάντρα Πάνος επανέλαβε τα αισθήματα του προπονητή της και συνέστησε υπομονή έπειτα από σχεδόν 10 μήνες αποχής.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη», δήλωσε. «Το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνεται καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, όμως, γιατί η προπόνηση μαζί της κάθε μέρα είναι μαγική.

Αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλό γι' αυτήν να της ασκούμε πίεση. Πρέπει να θυμόμαστε την σοβαρότητα του τραυματισμού που είχε και το να ασκούμε περισσότερη πίεση σε μια παίκτρια δεν είναι το σωστό».

Η Μπαρτσελόνα προηγείται στον αμφίρροπο ημιτελικό με την Τσέλσι με 1-0 μετά τον πρώτο αγώνα της περασμένης εβδομάδας στο Στάμφορντ Μπριτζ.