Βοηθός στους «8» του Champions League Γυναικών η Κουρομπύλια!

Η Χρυσούλα Κουρομπύλια θα είναι βοηθός διαιτητή στον προημιτελικό του Champions League Γυναικών μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Βοηθός στους «8» του Champions League Γυναικών η Κουρομπύλια!

Ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν παρών ως 4ος διαιτητής στον τελικό του Europa League, Σεβίλλης - Ίντερ άλλη μια διάκριση για την Ελληνική διαιτησία καταγράφηκε.

Η Χρυσούλα Κουρομπύλια ορίστηκε βοηθός στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στο «Σαν Μαμές» του Μπιλμπάο.

Ο ορισμός της Κουρομπύλια αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση για το ότι συγκαταλέγεται πλέον στην ελίτ των βοηθών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και δεν αποκελείεται στη συνέχεια του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών να πάρει και ακόμα πιο σημαντικό ορισμό. Πέρυσι, άλλωστε, ήταν παρούσα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, στη Γαλλία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔ αναφέρει: «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι η Χρυσούλα Κουρομπύλια θα είναι Βοηθός Διαιτητής στον αγώνα του UEFA Woman’s Champions League ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Χρυσούλα και την ομάδα της».

Το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 21/8

  1. Γλασκώβη - Βόλφσμπουργκ
  2. Ατλέτικο Μαδρ. - Μπαρτσελόνα (19.00 - LIVE, COSMOTE 1 HD)

Σάββατο 22/8

  1. Αρσεναλ - ΠΣΖ
  2. Λυών - Μπάγερν

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Τρίτη, 25/8

1 Vs 2

3 Vs 4

TEΛΙΚΟΣ

Κυριακή, 30 Αυγούστου