Εμπαπέ: «Δεν θα χωνέψω ποτέ την ήττα στον τελικό»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε στην ήττα της Γαλλίας από την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ

Εμπαπέ: «Δεν θα χωνέψω ποτέ την ήττα στον τελικό»

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Στρασμπούρ με 2-1 για την Ligue 1. Το νικητήριο γκολ των Παριζιάνων σημείωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Μετά από τη νίκη της ομάδας του ο Γάλλος διεθνής αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και στον χαμένο τελικό του Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή.

Συγκεκριμένα είπε: «Προσωπικά, δεν θα το χωνέψω ποτέ. Όμως η ομάδα που αγωνίζομαι δεν φταίει σε τίποτα για την ήττα μας στον τελικό και θέλω να δίνω όλη μου την ενέργεια σε αυτή. Προσπάθησα να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη και χαίρομαι που κερδίσαμε και συνεχίζουμε αήττητοι. Το Μουντιάλ ήταν μια παρένθεση που πλέον έκλεισε και ήθελα να δείξω πως ό,τι κι αν συμβαίνει με την εθνική ομάδα, η Παρί είναι κάτι διαφορετικό και θέλουμε να φέρουμε όσους τίτλους διεκδικούμε στην ομάδα».

Για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο Εμπαπέ ξεκαθάρισε: «Δεν ασχολούμαι με τους πανηγυρισμούς. Δεν θέλω να χαλάω την ενέργειά μου σε πεζά πράγματα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα μου».