Χουάνγκ Ιν-Μπομ: «Περήφανος που τα δώσαμε όλα»

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ με τη φανέλα της Νότιας Κορέας. 

Χουάνγκ Ιν-Μπομ: «Περήφανος που τα δώσαμε όλα»

Την ήττα με 4-1 γνώρισε η Νότια Κορέα από την Βραζιλία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έτσι η ομάδα του Πάουλο Μπέντο αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Κατάρ, εκφράζοντας την περηφάνια του για την πορεία της Νότιας Κορέας.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Τον Σεπτέμβριο του 2018 από την στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της εθνικής ομάδας μέχρι σήμερα, εγώ και η ομάδα μου ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειες που κάναμε. Ευχαριστώ που καταφέραμε να τελειώσουμε το τουρνουά νιώθοντας περηφάνεια. Νιώθω περήφανος που τα δώσαμε όλα. Το γεγονός πως κάναμε τον κορεατικό λαό χαρούμενο στους ομίλους και συγκεκριμένα στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να είναι το πιο ικανοποιητικό συναίσθημα που έχω νιώσει. Το συναίσθημα που προέρχεται από την ατυχή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι δεν είναι μία γραπτή απολογία, αλλά μία προσπάθεια να γίνω να πιο δυνατός ως Κορεάτης παίκτης.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ντρέπονται να γράψουν στο πληκτρολόγιο για τις προσπάθειες και τα κατορθώματα των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που με στηρίζουν. Έτσι, θα γεμίσω τις μπαταρίες μου και θα τα δώσω όλα ξανά.

Είμαστε άπειρα ευγνώμονες που μπορέσαμε να τελειώσουμε ένα μακρύ ταξίδι τεσσάρων ετών με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κορέας και σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που έχουμε λάβει. Χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί».